Nieuws / Benefietdiner in de krant

Benefietdiner in de krant

La Bloemen op Benefiet voor Aankleding Multidisciplinaire Polikliniek Oncologie

Stichting Igeya heeft als doel fondsen te werven voor betere kankerzorg in de regio Noord-Holland Noord. Dat doet zij door initiatieven te ondersteunen die niet vanuit de reguliere budgetten van zorginstellingen gefinancierd kunnen worden.
Stichting Igeya is opgericht door medewerkers van Oncologisch Centrum Noordwest Ziekenhuisgroep. Voorzitter van de stichting is oncologisch chirurg Hermien Schreurs.

Een van de doelen op korte termijn is om een prettige en patiëntvriendelijke aankleding van de multidisciplinaire oncologiepoli in Noordwest Alkmaar te realiseren.

De huidige -veel te kleine- oncologiepoli kan verplaatst en verbouwd worden, zodat de borstkliniek en multidisciplinaire oncologie poli naast elkaar komen te liggen en er voldoende ruimte is voor de multidisciplinaire spreekuren.
Voor de aankleding van de poli (om er een prettige warme ruimte van te maken met informatiehoek, en een plekje om even terug te trekken bij slecht nieuws) is geld nodig en daar wordt 6 februari een benefiet diner met veiling voor georganiseerd.

Deze avond, waarvan de opbrengst geheel ten gunste komt van de polikliniek oncologie in de Noordwest Ziekenhuisgroep, wordt georganiseerd in samenwerking met Strandpaviljoen Noord in Bergen aan Zee. Tijdens deze avond kunt u genieten van een viergangendiner, een miniconcert van Karin Bloemen en een veiling met prachtige veilingstukken. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar!
Meer informatie vindt u in de bijgevoegde flyer.

Meer informatie over Noordwest Oncologisch Centrum is te vinden op oncologie.nwz.nl
Meer informatie over Strandpaviljoen Noord is te vinden op paviljoennoord.com

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens deze benefietavond! Mocht u de uitnodiging willen doorsturen dan waarderen wij dat uiteraard zeer.


200113 krantenartikel Benefiet diner Stichting Igeya.docx